Kocham Demotywatory
Napisano 19 luty 2010 - 18:01
Moje ulubione.
Jak ktos ma - niech poda.
Powodow do smiechu nigdy dosc.
Zaraz sie moge zirytowac. Dlaczego nie moge wkleic zdjecia prosze panstwa.
Napisano 19 luty 2010 - 18:03
Jak ja je kocham. One mi zawsze poprawiaja egzystencje.
Moje ulubione.
Jak ktos ma - niech poda.
Powodow do smiechu nigdy dosc.
Zaraz sie moge zirytowac. Dlaczego nie moge wkleic zdjecia prosze panstwa.
A to dlatego nie możesz wkleić zdjęcia, że powodów do śmiechu nigdy dość
Podpisuje sie pod tym :-)
Napisano 19 luty 2010 - 18:04
Napisano 19 luty 2010 - 18:05
no ja tez nie moge, a myslalam juz, ze to sprawka gorzkiej zoladkowej
Jestem kobietą.
Mój nick pochodzi od słowa kuna i został tutaj użyty w postaci zdrobnienia, wyrażonego w trzeciej osobie liczby mnogiej.
"Moralne jest po prostu to, co nie rani innych. Życzliwość (...) podsumowuje wszystko".
Napisano 19 luty 2010 - 18:19
Czy jakos tak one tam mowia.
A jak sie nie da, to nie.
tu jeden
tu dwa
tu trzy
tu Wybitny.
Użytkownik MissHeresy edytował ten post 19 luty 2010 - 18:30
Napisano 19 luty 2010 - 19:17

Kliknijcie na obrazku który chcecie tutaj przynieść ppm, wybierzcie opcję "pokaż obrazek" i później link z tego obrazka wkleić trzeba w okienko nad nowym komentarzem "wstaw obrazek" Nie wiem czemu macie problem
Napisano 19 luty 2010 - 19:23
Napisano 19 luty 2010 - 20:33
elKoguto, PaniMinister - ja nie wiem jak Wy to zrobiliscie, ze udalo sie Wam umiescic te obrazki
Jestem kobietą.
Mój nick pochodzi od słowa kuna i został tutaj użyty w postaci zdrobnienia, wyrażonego w trzeciej osobie liczby mnogiej.
"Moralne jest po prostu to, co nie rani innych. Życzliwość (...) podsumowuje wszystko".
Napisano 19 luty 2010 - 20:41
Kliknijcie na obrazku który chcecie tutaj przynieść ppm, wybierzcie opcję "pokaż obrazek" i później link z tego obrazka wkleić trzeba w okienko nad nowym komentarzem "wstaw obrazek" Nie wiem czemu macie problem
widzisz,wiem jak się wkleja,zerknij na moje starsze posty to znajdziesz od ch...,widać coś innego tu się dzieje,może już jestem niegodzien
http://mainhg.demoty...ibnitz__500.jpg
Napisano 19 luty 2010 - 21:09
![]()
elKoguto, PaniMinister - ja nie wiem jak Wy to zrobiliscie, ze udalo sie Wam umiescic te obrazki
Zrób się na Bóstwo i przyjdź do mnie bym mógł Ci pokazać
No dobra już dobra, żartuje... Kunki, wejdź w "demotywatory" znajdź ładny obrazek, kliknij na nim prawym przyciskiem myszy, wybierz "pokaż obrazek" (w tym momencie obraz powinien pojawić się w osobnym oknie) gdy się pojawi w nowym oknie, jego link przynosisz na gazeta.ie umieszczając go nad miejscem w którym zwykle wpisujesz komentarz, >wstaw obrazek<, wystarczy w puste pole wkleić link z Twoim obrazkiem
WAŻNE!! weź pod uwagę również to, że niektórzy mieli problem z umieszczeniem filmiku (mnie to spotkało) przy pomocy Internet Explorera- w moim przypadku jakkolwiek bym nie kombinował, nie wyskakiwało okienko do YouTube. Mimo podpowiedzi ludzi z forum, musiałem użyć innej przeglądarki, Firefox sprawił, że zapomniałem już o tego typu problemikach
widzisz,wiem jak się wkleja,zerknij na moje starsze posty to znajdziesz od ch...,widać coś innego tu się dzieje,może już jestem niegodzien
http://mainhg.demoty...ibnitz__500.jpg
Mielizna, u Ciebie wiem, że zmienił się system... Teraz od tygodni masz 7kę.. Pozostaje mi zapytać Was Oboje, z jakiej przeglądarki korzystacie?? IE jest do doopy
Aleee... jeśli PaniMinister napisze że udaje Jej się wkleić obrazki przy pomocy IE właśnie, to sam będę miał problem z tym, co wydaje mi się już zrozumiałe
Napisano 19 luty 2010 - 21:09
Napisano 19 luty 2010 - 21:17
wcześniej z Chrome i FF było ok
z początku kichy wskakiwały mi tylko malutkie,dziwne kwadraciki zamiast zdjęcia,potem nie wpisywały się w podgląd posta wrzutki z "wstaw obrazek" a teraz już w prawym przycisku myszki mam nie aktywne "wklej"
ta sytuacja jest tylko na gazeta.ie
no cóż,nie wiem,może już swoje nawklejałem
Napisano 19 luty 2010 - 22:08
Dzis juz nie bede meczyc moich komputerow, popatrze jutro.
Dziekuje Wam bardzo elKoguto i PaniMinister
Popatrze przy sprawniejszym umysle
Jestem kobietą.
Napisano 19 luty 2010 - 22:11
Napisano 19 luty 2010 - 22:13
Ale wiadomo - mam na niego ''w'', jak wyzej, bo dzis humor mlodziezowy.
Na innym mi sie dal, zatem wklejam moje wybitnie ukochane dzis demoty, podkreslajac, ze kocham ich tworcow od stóp do głów.
Mam nadzieje ze bedzie ladnie pokazywalo obrazki.

Użytkownik MissHeresy edytował ten post 19 luty 2010 - 22:15
Napisano 19 luty 2010 - 23:05

Użytkownik kingaj edytował ten post 19 luty 2010 - 23:26
Napisano 19 luty 2010 - 23:19

No i udalo sie
Zmienilam przegladarke z IE na liska
Jestem kobietą.